Alma-amppeli

Alma-amppeli

Alma-amppeli on yksinkertainen valmistaa, etkä tarvitse kokoamiseen mitään työkaluja. Sen kaunis muotokieli sekä materiaalit kestävät aikaa. Almaa on myös helppo muokata omien tarpeiden ja mieltymysten mukaan: jättämällä osan paloista käyttämättä tai ostamalla uusia paloja, soveltuu Alma erikokoisille ruukuille. Kierrenaruissa on reippaasti pituutta, joka mahdollistaa amppelin korkeuden säätämisen.


Ateljee E.W. & Humbugi

Alma-amppelin takaa löytyvät Ateljee E.W. ja Humbugi, kaksi yhden naisen yritystä Tampereelta. E.W:n Noora ja Humbugin Anni jakavat yhteisen työhuoneen ja intohimon nahan työstämiseen. Alma-amppeli on heidän yhteinen tuoteensa, jonka idea on lähtenyt vanhan kotimaisen laukkuyrityksen parkkinahkajäämistön hyödyntämisestä.


Materiaalista

Parkkinahalle on luonnollista värin muuttuminen, patinoituminen, ajan myötä. Erityisesti auringonvalo tummentaa nahkaa nopeasti. Tämä kannattaa huomioida esim. ripustettaessa amppelia ikkunan eteen. Alman kääntäminen aika-ajoin antaa amppelille kauniin tasaisen patinan. Materiaalin ollessa ylijäämäsilppua, voi väri- ja nahan paksuusvaihtelut huomata jo amppelisetin paloissa.

Kierrenaru on Suomen Lanka Oy:n kierrätysmateriaaleista valmistamaa Mopparia. Naru soveltuu myös makramee-tekniikkaan. Se on 80% puuvillaa ja 20% synteettisiä kuituja. Kierrenarun voi tarvittaessa pestä 30 asteessa.


Mukavia hetkiä Alman parissa!

Anni ja Noora


Oman Almasi voit jakaa:

@alma_amppeli

#almaamppeli